Бившият наставник на ЦСКА- Бруно Акрапович - даде съвет към

...
Бившият наставник на ЦСКА- Бруно Акрапович - даде съвет към
Коментари Харесай

Ел Джемили да стане по-директен и да търси повече движение към наказателното поле

Бившият ментор на ЦСКА- Бруно Акрапович - даде съвет към испанеца с марокански корени Джавад Ел Джемили, който е част от Левски. Както е известно, името на експерта се завъртя за възможен нов старши треньор на " сините ".

" Моето мнение не се е трансформирало за тези седмици. Аз споделих и на Цанко Цветанов, че става въпрос за положително момче, което желае да работи и има упоритости. Ако успее обаче да стане по-директен и да търси повече придвижване към наказателното поле на противника, ще вдигне равнището си и ще усъвършенства доста своята успеваемост. Със сигурност обаче времето е пред него. Нормално е да има потребност и от своя интервал на акомодация към новите условия и новата конюнктура, в която попадна. Не бива да смъкват доверието от него, скоро ще направи още по-добро усещане, в случай че не сте се убедили в качествата му ", сподели Акрапович пред " Мач Телеграф ".

Откакто дойде при " сините ", 20-годишният младеж на Еспаньол влиза епизодично като запаса тази пролет. Тай взе присъединяване в 7 мача, само че записа общо 90 минути в тях.
 Кой да е идващият? Умник, анонимник или работохолик?
Кой да е идващият? Умник, анонимник или работохолик?

Или просто един Кокал...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР