Бившият наставник на Левски, Славия и Ботев (Пловдив) Велислав Вуцов

...
Бившият наставник на Левски, Славия и Ботев (Пловдив) Велислав Вуцов
Коментари Харесай

Вили Вуцов разказа култова случка и добави: Защо Синя България има акции? ЦСКА има 50% по-малко фенове от Левски

Бившият ментор на Левски, Славия и Ботев (Пловдив) Велислав Вуцов направи забавно изявление по отношение на протичащото се в клуба от " Герена ". Той описа любопитна преживелица, обвързвана с някогашния полузащитник на " сините " Георги Костадинов, за която добави, че се подписва, че е истина. Освен това синът на Иван Вуцов попита за какво Тръст " Синя България " има 10% от акциите на Левски. Вили добави, че съгласно него ЦСКА има към 50% по-малко феновено по отношение на " сините ".

" Искам да погледна малко напред, в сравнение с да виждам обратно назад. В последните години много неща в Левски бяха покрити в мъгла и не бяха ясни. Политиката на клуба се изкриви - взимат се чужденци, кой ги води, по какъв начин идват, доста неясноти.

Бих нахокал хората, които работят в клуба през последните 8-10 години. Левски беше съвсем чист, когато Тодор Батков се отдръпна. Акциите нямат никаква стойност, дават се тук и там. Появи се преди време някаква жена Диана, приказва си някакви нелепости с почитателите, каква беше - не се разбра.

Каква е цената на тия 86.6% от акциите? Откъде-накъде Тръст " Синя България " има 10% от акциите на Левски? Това са 27 индивида, не са всички почитатели. Защо почитателите да нямат и 20%, само че да има бистрота.

Имаше неизясненост от кое място идва финансирането в Левски след Тодор Батков. Наско Сираков е най-подходящата фигура за Левски, без да се наскърбяват другите.

Емил Спасов още играе за ветераните, във форма е. След 10 години би трябвало да търсим Нар и да го викаме да играе за ветераните на Левски. Изгуби се достоверността на клуба. Бях 10-годишен пикльо, ходя по улицата в квартал " Хаджи Димитър ", срещам Емо Спасов и желая да го пипна. Това е Емо Спасов! Сега до кого да се докоснеш?

Левски не е предмет, не е човек, с цел да се избавя. Левски е основан, с цел да му се радват хората. В последните години се приказва единствено за акции, за акционерното сдружение. " Фенове " е разтегливо разбиране, имаше фенско разединение, доста хора от тези почитатели се демонстрират, вживяват се в нещо, дават мнение. Това не е вярно!

ЦСКА също е гранд на България. Да, с 50 години е след нас, несъмнено са и с 50% по-малко от нас като количество почитатели, само че отново имат доста почитатели.

Преди две години Спас Русев хвърли акциите, имаше измислени събрания и никой не се стресна от това нещо. Васил Божков имаше чудесно управление, не се чуха никакви проблеми, може да е имало и неправилни неща, само че почнаха да се чистят остарели задължения.

Проблемът в Левски е събарянето на бранш " А ". Нека свалим картите и си го кажем. Съборихме бранш " А ", взехме заеми, това натисна клуба. Ако тогава имаше Управителен съвет с акционери, те щяха да попитат с какви пари ще се направи този бранш.

Само с почитатели, единствено с дарения няма да стане. Когато Божков беше в клуба до Нова година, тимът играеше по един метод, след това напролет играта беше друга. Демокрацията е до вратата на съблекалнята, по този начин споделяше татко ми.

Нека има ясни акционери и да има явен финансов шеф. На " Герена " се носят митове за това кой по какъв начин е пристигнал и кой го е довел. Търкаш очи и се чудиш дали не сънуваш.

Свършва договорът на национала Георги Костадинов с клуба, отива той да преподписва и Диана Иванова му споделила: " Вчера те гледах, не беше толкоз добър и няма да ти подпиша контракта ". А той се е схванал с Даниел Боримиров. И не подписа и си потегли. Това не е легенда, същинска история е, подписвам се под нея.

Васил Божков управляваше добре и успешно Левски, не съм му юрист, просто споделям. Когато пристигнаха проблемите, той потегли да приказва не с легендите на клуба, а с почитателите. Бутахме доста години по този сгрешен път.

Не имам вяра да се стигне до банкрут. Не може Левски да го има всеки, Наско Сираков може да има краткотрайно акциите, само че той няма средствата за Левски, което не е срамно - друго е работил. Главен акционер на Левски в България могат да бъдат 4-5 индивида. Васил Божков също влезе клуба с холдинг.

Сполучлив вид е Лудогорец, където е Кирил Домусчиев и всички слушат него. В Левски мощните години бяха, когато бяха Майкъл Чорни и Батков. После пристигна приказката " доста баби, хилаво бебе ".

Сега ножът е в кокала. Дай боже да вземем Купата на България, това ще покаже, че автомагистралата е хваната. Не желая да давам ум на Петър Хубчев, той е извънредно добър треньор. Всички би трябвало да сме зад тима, зад треньора. Трябва бистрота, нека пристигна вятър и духне мъглата ", сподели Вуцов в предаването " Арена спорт " по Българска национална телевизия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР