Бившият наставник на Левски Емил Велев - Кокала е новият

...
Бившият наставник на Левски Емил Велев - Кокала е новият
Коментари Харесай

Последният шампион с Левски ще спасява Добруджа

 Левски ще се приготвя в Кипър през зимата
Бившият ментор на Левски Емил Велев - Кокала е новият треньор на Добруджа. Наставникът ще бъде показан на тима през днешния ден на тренировката от 15:00 часа, оповестиха от втородивизионния клуб.

Преговорите с него е водил персонално ръководителят на УС на Добруджа Николай Милков, а главната цел е да задържи тима във Втора Лига.

Велев има репутацията на последния треньор, съумял да направи Левски първенец. Това се случи през 2009 година. За последно той води третодивизионния Спартак (Плевен), само че не съумя да го вкара във Втора лига и напусна клуба.

От 2009 година насам Левски е бил воден от 14 треньора, като някои като Антони Здравков, Николай Митов и Георги Иванов - Гонзо имат по два престоя. Най-успешният в кариерното си развиване някогашен треньор на Левски се обрисува Антони Здравков, защото сега е отпред на хегемона Лудогорец.

Митов е в Хебър Пазарджик, Стойчо Стоев е отпред на Арда, а Гонзо е без работа. Илиан Илиев се върна в Черно море. От сърбите, водили Левски в този интервал, най-успешен бе Славиша Йоканович, който е управител във Висшата лига на Англия, Ратко Достанич работи в Гърция, а именитият Люпко Петрович е в Руанда.

Ясен Петров пък прави кариера в китайското състезание.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР