Бившият наставник на Аякс и Барселона Луис ван Гаал посъветва

...
Бившият наставник на Аякс и Барселона Луис ван Гаал посъветва
Коментари Харесай

Ван Гаал посочи перфектния клуб за Де Лихт

Бившият ментор на Аякс и Барселона Луис ван Гаал посъветва бранителя на холандския гранд Матийс де Лихт да премине в редиците на каталунците след края на сезона. Младият защитник към този момент носи капитанската лента на Аякс, а ползата към него от страна на най-големите европейски клубове е голям.

“Мисля, че Де Лихт би се справил във всяко от водещите шампионати. В Италия са майстори на играта в отбрана, там той би научил доста. Но в случай че съм на негово място, ще избера Барселона. Защо ли? Защото Барса няма чак толкоз доста качествени бранители и Матийс елементарно ще се наложи. Като различен вид бих му предложил Манчестър Сити”, разяснява Ван Гаал.

Вчера старши треньорът на Аякс Ерик загар Хаг призна, че Де Лихт сигурно ще бъде продаден през лятото. Като любимци за подписа на 19-годишния гений се обрисуват Барселона и Байерн (Мюнхен). На опашката са още Ювентус и Пари Сен Жермен.

Де Лихт е младеж на Аякс, а през сегашния сезон има 28 мача и 2 гола в Ередивизи. Холандският национал се показва доста мощно и в Шампионската лига, където отборът му е на 1/4-финалите. Ередивизи 30 кръг, неделя 14 април  Аякс 17:45предстои  Екселсиор
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР