Бившият народен представител в 47-ото Народно събрание и бивш член

...
Бившият народен представител в 47-ото Народно събрание и бивш член
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Имах предложения от партии, на които отказах. Не съжалявам, че не съм депутат

Бившият депутат в 47-ото Народно заседание и някогашен член на " Възраждане " Елена Гунчева разяснява настоящата обстановка в политиката у нас пред " Нова телевизия ".

" Не скърбя, че не съм депутат в идващия парламент, тъй като не се кандидатирах. Имах оферти от партии, на които отхвърлих. Но допускам, че скоро отново ще има нови избори ", съобщи в ефира тя.

По думите ѝ за " Възраждане " гласоподават главно тези хора, които не харесват Европейски Съюз и НАТО. Тя призна, че в партията обаче се позволяват доста неточности, с които се опорочава концепцията, поради която е била учредена.

Гунчева означи, че " Възраждане " разполага с войска от тролове, разкривайки, че когато напуснала групировката на Костадинов, е била атакувана от хиляди профили без фотоси.

Когато има изявление на Костадин Костадинов в някоя медия, се спускат задания и се споделя: " Тук пишете позитивни мнения ", изясни тя.

Допълни още, че напътствията се дават от пиарите и управлението на партията.

По време на пребиваването си в предходния парламент Гунчева съобщи, че ГЕРБ и " Възраждане " нееднократно са дали своят вот дружно в пленарна зала.

Десислава Атанасова много постоянно идваше в стаичката на " Възраждане ". Освен това Костадинов съм го виждала да беседва с водачите на ГЕРБ в коридорите, само че не и с водачите на Демократична България, Политическа партия или Българска социалистическа партия, описа Гунчева.

В умозаключение уточни, че " е илюзорно от " Възраждане " да считат, че ще станат първа политическа мощ ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР