Бившият нападател на Тотнъм Димитър Бербатов коментира уволнението на Маурисио

...
Бившият нападател на Тотнъм Димитър Бербатов коментира уволнението на Маурисио
Коментари Харесай

Бербатов за треньорската смяна в Тотнъм: Странно решение, но Моуриньо е перфектен за тях

Бившият нападател на Тотнъм Димитър Бербатов разяснява уволнението на Маурисио Почетино като управител на тима и назначението на Жозе Моуриньо на негово място, написа Sportal.bg.

“Странно решение, само че нещата се нуждаеха от смяна. Това беше огромна изненада за мен, не го чаках. Не мисля, че някой го е очаквал. Тотнъм си имаха своите проблеми, само че уволнението на Почетино ми се коства необичайно. За мен той беше съвършеният човек за клуба. След известно време идва миг, в който се нуждаеш от смяна, за какво свикваш с избрани неща, достигаш капацитета си и спираш да прогресираш. Когато това се случи, би трябвало да направиш смяна и да, несъмнено тимът е навлязъл в застой. Това не е удобно и за двете страни, тъй че те се разделиха. Аз обаче скърбя за това тяхно решение.

“Шпорите ” откриха съвършения за тях нов управител. Това ново назначение, както всекидневно става при идването на нови наставници, ще внесе нов живот в тима, ще реорганизира нещата и хората ще стартират да се потвърждават. Футболистите би трябвало да са удовлетворени, тъй като ще играят под управлението на един от най-хубавите мениджъри в света и това е чудесна опция за тях. Ръководството очевидно си е мислело: “където и да отиде, той носи титли ”, а Тотнъм има потребност от трофей, приказваме за това непрестанно. Той има нужния опит и може да им донесе трофей, с цел да усетят триумфа, да развият нрав на спечелили и да свикнат с това. Той към този момент е спечелил толкоз доста в кариерата си и ще е забавно да забележим дали към този момент е уталожен.
Помня по какъв начин сър Алекс Фъргюсън ни разправяше, че в по-късния стадий от кариерата си е уталожен и е мислел по-продължително върху нещата, с цел да не реагира толкоз импулсивно. Така че ще е забавно да забележим дали Моуриньо ще е същият в Тотнъм. Със своето CV и извоюваните титли, той си е извоювал правото да не търпи обиди по своя адрес. Ако проявиш почитание, той ще ти отговори със същото. Той го заслужава, тъй като се е потвърдил посредством всичките си победи. Футболистите ще желаят да му покажат, че могат да играят и ще мислят, че би трябвало да се потвърждават пред него. Той ще донесе нови хрумвания, нов метод на игра, нови извършения на тренировките и на всички играчи ще им се наложи да се проявят ”, написа Бербатов в нормалната си колонка за Betfair.
Dimitar Berbatov knows what it`s like when Spurs sack a popular manager so we asked him for his take on Jose Mourinho stepping into Mauricio Pochettino`s shoes in N17...
— Betfair (@Betfair) November 20, 2019
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР