Бившият нападател на Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед Хавиер Ернандес

...
Бившият нападател на Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед Хавиер Ернандес
Коментари Харесай

Моделка изостави футболист - взе децата и си замина

Бившият нападател на Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед Хавиер Ернандес и брачната половинка му Сара Кохан са разграничени. Слуховете за завършек на брака им бяха публично доказани.

Още преди няколко седмици се появиха информации, че двамата към този момент не са дружно. Това стана, откакто моделката напусна Америка. Семейството живееше там, защото сега Чичарито играе в ЛА Галакси. Тя взе децата им Ноа и Нала и се прибра в родната Австралия. Имаше даже клюки, че е кръшнала на футболиста. Сара изрично ги отхвърли.

Сега към този момент ясно, че Кохан и нападателят в действителност са разграничени. Моделката даже към този момент не следва Хавиер в обществените мрежи.

Раздялата им изненада мнозина, защото дъщеричката им се роди единствено преди три месеца. Тогава всичко изглеждаше прелестно. Всъщност това беше последният миг, в който те се появиха като семейство в “Инстаграм”.

Чичарито и моделката бяха дружно към три години. Те започнаха връзката си през 2018-а. Година по-късно се ожениха на загадка гала.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР