Бившият нападател на Манчестър Юнайтед – Уейн Рууни, сподели, че

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед – Уейн Рууни, сподели, че
Коментари Харесай

Уейн Рууни: Ман Юнайтед трябва да махне Роналдо!

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед – Уейн Рууни, показа, че завръщането на Кристиано Роналдо на „ Олд Трафорд” не е сработило и португалецът не оправдава големите упования към него.

В предаването Monday Night Football на Sky Sports, Рууни добави още, че клубът би трябвало да в профил нападателя от състава и за в бъдеще да залага на млади играчи.

На въпрос дали прехвърлянето на Роналдо в Манчестър Юнайтед е бил сполучлив, Рууни отговори: „ В момента бих споделил, че не.”

“Той вкарва голове, вкара значими голове в Шампионска лига при започване на сезона, вкара и хеттрик против Тотнъм. Ако гледаме към бъдещето обаче, клубът би трябвало да залага на по-млади играчи, играчи гладни за триумфи, с цел да вдигнат Манчестър Юнайтед в идващите две или три години”, сподели още Рууни.

„ Роналдо несъмнено не е играчът, който бе, когато бе на 20. Това е обикновено, това е футболът. Той носи опасност за противниковата врата, само че в останалата част от играта, Юнайтед има потребност от освен това, нуждаят се от млади и гладни за триумфи играчи”, добави мениджърът на Дарби Каунти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР