Бившият нападател на Манчестър Юнайтед, Тотнъм и националния отбор Димитър

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед, Тотнъм и националния отбор Димитър
Коментари Харесай

Бербатов се кандидатира за президент на БФС

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед, Тотнъм и националния тим Димитър Бербатов разгласи през днешния ден кандидатурата си за поста президент на Българския футболен съюз и ще се яви на идния ексклузивен избирателен Конгрес, плануван за 15-и март. Това той заяви в особено планувана конференция в националния пресклуб на Българска телеграфна агенция.
 
Така Бербатов се оказа първият претендент, оповестил публично желанията си. Подобни подмятания към този момент направиха съсобственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски, някогашният началник на централата Валентин Михов. В медиите циркулира и името на някогашния състезателен министър от ГЕРБ Красен Кралев, само че нито един от тях към този момент не е поставил публично кандидатурата си на масата.
 
 Красен Кралев Красен Кралев Източник: Zonanews
Бербатов показа програмата си, главните акценти, екипа си и посочи, че не всички хора от щаба му са тук, само че са доста. " Обяви се датата за Конгреса – 15-и март. Нормално е да разглася кандидатурата си за президент, а също по този начин и стъпките, правилата и целите. Надявам се конгресът да се организира почтено, транспарантно, и да няма циркове, които никой не желае да вижда ", съобщи Димитър Бербатов.
 
Той изрази вяра, че конгресът, който следва, ще вземе решения, които няма да бъдат обжалвани от никого. Толкова години се борим да покажем недъзите на това ръководство. И се надявам, че ще създадем подобен конгрес, който не може да се апелира от никой, даже и от нас. Тук е мястото да изпратя обръщение към другите кандидат-президенти: Заповядайте, казвайте какво желаете да извършите. Покажете екипите си. Всички ние – които ще се кандидатираме, 3,4 или 5 претенденти, би трябвало да се борим за един транспарантен конгрес. Уточнявам, че никой от нас, никой от нашия екип, няма да каже една неприятна дума за който и да е претендент за президент. Ще се веселя да видя стратегиите и концепциите на другите кандидати, съобщи още някогашният голмайстор на националния отбор в обръщението си към обществеността.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР