Бившият нападател на Манчестър Юнайтед отново се изказа в подкрепа

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед отново се изказа в подкрепа
Коментари Харесай

Бербатов посочи кого да привлече Юнайтед и кого да не продава

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед още веднъж се изрече в поддръжка на концепцията отборът да притегли младия бранител и капитан на Аякс Матийс Де Лихт, като в това време предизвести, че звездата Пол Погба не трябва да си потегля от " Олд Трафорд ".

" Оле Гунар Солскяер се нуждае от централен защитник, който може да владее топката, да я подава на халфовете и да не се опасява - тъкмо както Вирджил ван Дайк. Ако съм нападател с Ван Дайк в моя отбор, знам, че всичко ще бъде наред. Нуждаят се от някого като него. За толкоз млад състезател представянето на Де Лихт е необикновено.

Зрял е, комфортно му е с топката и не се тормози против кого играе - дали това е Кристиано Роналдо или някой различен. Той просто практикува своята игра. Движи се грациозно и не се паникьосва с топката. Разполага с всичко, което можеш да искаш от един бранител. Това момче ще бъде изумителен състезател. Той е огромен гений и се надявам, че през лятото Юнайтед ще се бори за него и ще го вземе.

Защо Погба е казусът? Критикуват някои играчи повече от други, което не е почтено. Не можеш да избягаш от рецензиите в другите им форми - всички имаме теефони и обществени мрежи. Той не е робот, само че в случай че не се чувстваш оценен, какво правиш? Отиваш някъде другаде. Напускането му обаче би било неточност. Наистина се надявам, че Оле ще каже на Погба, че ще гради тима към него, с цел да му даде убеденост да играе на най-хубавото си равнище. Имам опит от първа ръка какъв брой добър може да е Погба от времето, когато той беше още момче и тренира с нас. Също по този начин, положително хлапе е.

Погба би трябвало да знае, че има състезател, който е зад тила му. Трябва да има свободата да прави решаващи пасове. Няма значение дали прави неточности, защото пробва сложни подавания ", разяснява пред " Сън " Бербатов, който тази седмица беше в клубната база, учейки се от Солскяер.

" Тренирах с Оле и щаба му тази седмица поради треньорския ми курс. Атмосферата там беше добра, само че може и повече. Когато не се представяш добре, на тренировките ще има тъжни лица. Не си благополучен, че губиш мачове. Но класиране за Шампионската лига би избавило сезона. След това можеш да се прегрупираш и да привлечеш играчи, само че те би трябвало да бъдат подобаващи ", добави той./sportal.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР