Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов очаква старият му

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов очаква старият му
Коментари Харесай

Прогнозите на Димитър Бербатов за Висшата лига, включително трудни пътувания за Арсенал и Манчестър Юнайтед

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов чака остарелият му тим да загуби точки против Астън Вила в неделя, само че поддържа Арсенал да премине теста си на открито в Уест Хям.

Арсенал беше надвит два пъти от Уест Хям към този момент този сезон и изхвърли преднина от два гола, с цел да приключи наедно на Лондонския стадион предишния сезон. Този път обаче българинът чака хората на Микел Артета да победят тим на Чуковете, върнат на земята от Манчестър Юнайтед след шест мача без загуба.

Самите Юнайтед се изправят против тим на Вила, който победиха с 3- 2 на Boxing Day след закъснение с 2-0. Отборът на Унай Емери реализира победа с 5-0 над Шефилд Юнайтед в последния си мач от лигата, само че загуби от Челси в Купата на Англия в средата на седмицата.

Другите мачове включват предложения за семейства на кандидатите за купата Ливърпул и Манчестър Сити. Бербатов изрази мнението си за всичките 10 мача, в това число излетите на двама от другите си остарели работодатели под формата на Спър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР