Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов не е готов

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов не е готов
Коментари Харесай

Бербатов: Ман Юнайтед има шанс на Анфийлд

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов не е подготвен да отпише отбора за идното посещение на Ливърпул, само че българинът не спести рецензиите си към футболистите на Ерик загар Хаг за отпадането им от Шампионската лига.

В неделя „ алените дяволи “ гостуват на „ Анфийлд “ в опит да спрат серията си от две поредни провали – с 0:3 от Борнемут и с 0:1 от Байерн Мюнхен, само че задачата против водача в класирането на Висшата лига няма да е по никакъв начин лесна.

„ Разбира се, че има вяра за Манчестър Юнайтед. Такава постоянно има. Особено, когато приказваме за дербита. Юнайтед влиза в мача след две загуби, само че това е дерби и в него се чака играчите да схванат значимостта му “, сподели Бербатов пред уеб страницата на известен букмейкър.

Бившият капитан на националния тим на България, който игра за Манчестър Юнайтед сред 2008 и 2012 година, обаче има своите терзания за представянето на отбора през сезона. 20-кратните първенци имат изиграни 24 мача през този сезон, като в тях са позволили цели 12 загуби.

„ Когато си Манчестър Юнайтед и играеш в Шампионската лига, би трябвало да си подготвен за това. Не може да завършваш на последно място в групата. След такова показване чувстваш единствено позор, тъка, отчаяние и гняв към себе си и към съотборниците си. Не мисля, че футболистите на Юнайтед не са били подготвени за тези мачове, само че когато им липсват избрани качества, няма по какъв начин да не страдат. Срамно е да си зад тимове като Копенхаген и Галатасарай. Играта против Байерн Мюнхен също не бе задоволително добра. Но би трябвало да вдигнеш глава, да се извиниш и да продължиш напред, с цел да опиташ да се класираш за Шампионската лига следващата година “, изясни Бербатов.

„ Това, че Манчестър Юнайтед няма да играе в Европа, е неприятно, тъй като „ Олд Трафорд “ съществува тъкмо поради тези европейски вечери. Но тимът не беше задоволително добър и справедливо отпадна в групите. С цялото ми почитание към Копенхаген и Галатасарай, само че в такава група нямаш право да си финален. В Шампионската лига резултатите са най-важни. Дори и да си играл добре, в последна сметка значими са точките, тъй като без тях не може да се класираш “, добави още българинът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР