Бившият нападател на Манчестър Сити и аржентинския национален отбор Серхио

...
Бившият нападател на Манчестър Сити и аржентинския национален отбор Серхио
Коментари Харесай

Агуеро: Единствено Меси може сам да направи даден отбор шампион

Бившият нападател на Манчестър Сити и аржентинския народен тим Серхио Агуеро приказва за борбата за купата в Премиър лийг. Агуеро има вяра, че " небесносините " са в положение още веднъж да побеждават с помощта на отборната игра, а не на самостоятелните качества на избрани футболисти. Бившият голмайстор добави, че единствено Лионел Меси може да завоюва самичък един шампионат. 

" Нека забележим дали Ерлинг Холанд може да въодушеви тима да се изкачи отново на първото място. Предстоят още в действителност доста мачове. Холанд може да изиграе основна роля. Във всеки случай няма различен състезател с изключение на Лионел Меси, който да е кадърен самичък да завоюва националния шампионат на дадена страна. Става дума за тим, а Манчестър Сити има надарен състав и изключителни треньори. Те са го показали доста пъти. Сигурен съм, че ще се борят до самия край ", съобщи Агуеро пред Stake. 
 Агуеро: Меси ми сподели да спра да пия, само че не го послушах Агуеро: Меси ми сподели да спра да пия, само че не го послушах
Манчестър Сити е на второ място в класиранетос 45 точки, а Арсенал води с 50 точки и има един изигран дуел по-малко спрямо първенците от 2022 година. В неделя Сити гостува на Тотнъм.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР