Бившият нападател на Ливърпул и Челси Фернандо Торес заяви, че

...
Бившият нападател на Ливърпул и Челси Фернандо Торес заяви, че
Коментари Харесай

Торес: Спечелих уважение по време на кариерата ми

Бившият нападател на Ливърпул и Челси Фернандо Торес съобщи, че приключва кариерата си, знаейки, че е „ спечелил уважението на международния футбол “ по време на забележителния си професионален път.

Излезлият от школата на Атлетико Мадрид Торес ще окачи бутонките на пирона в петък, когато неговият Саган Тосу приема вкъщи Висел Кобе в Джей лигата. Испанският нападател се причисли към Ливърпул през 2007, отбелязвайки 65 гола за клуба, преди да премине в Челси през 2011 за тогава рекордната за Англия сума от 50 паунда. „ Това бяха едни невероятни 18 години, повече от 18 години футбол “, показа той преди последния си мач в кариерата този петък.

„ Спечелих доста титли и уважението на международния футбол, което е най-важното за мен, и в този момент ми остава още един мач. Така че, ще се му се насладя от първата до последната минута и се надявам, че ще спечелим три точки, които са доста значими за нас. Надявам се и да отбележа последния си гол в кариерата пред почитателите на Саган Тосу. Това ще бъде един в действителност специфичен мач за мен, само че той няма да промени по никакъв метод метода, по който се усещам по отношение на кариерата ми. Тя бе фантастична – надалеч по-добра от това, което чаках като дете. Наистина съм признателен за това, което направих, и на почитателите ми по света “, добави той.

Торес завоюва Шампионската лига и Лига Европа с Челси, както и международната купа и две европейски трофеи с националния тим на Испания, където изигра 110 мача и вкара 38 гола. Сега, на 35-годишна възраст, той не съжалява за нищо и се усеща признателен да играе последната година в кариерата си в „ Страната на изгряващото слънце “.

„ Винаги съм желал да приключа кариерата си, играейки футбол. Очаквам с неспокойствие да изляза на терена на 23 август, да бъда паралелно до съотборниците си, да търча с тях, да се боря и да се опитам да печеля мача, тъй като това ще ми липсва най-вече – да се състезавам. Наистина чакам с неспокойствие дуела с Висел Кобе и след последния съдийски сигнал, всичко ще завърши. Каквото и да се случи в този ден, моята футболна кариера бе фантастична. Много съм горделив с нея. Щастлив съм, че завършвам кариерата си тук в Япония, където играх една интензивна година, която ме научи на доста “, приключи Торес. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР