Бившият нападател на Ливърпул Ел Хаджи Диуф отново атакува „червените”.

...
Бившият нападател на Ливърпул Ел Хаджи Диуф отново атакува „червените”.
Коментари Харесай

Ел Хаджи Диуф с нова атака срещу Ливърпул: Не са спечелили нищо!

Бившият нападател на Ливърпул Ел Хаджи Диуф още веднъж нападна „ червените”. В следващото си изявление, сенегалецът предизвести, че „ червените” към момента не са спечелили купата, макар че за мнозина това на процедура е реалност.

Мърсисайдци имат потребност от едвам шест точки в оставащите 9 кръга до края на акцията в Англия, която обаче бе прекратена през март поради пандемията от ковид.

Очаква се шампионата във Висшата лига да бъде възобновено при започване на юни.

„ Докато купата не бъде доказана математически, нищо не е извоювано. Във футбола нищо не е свършило, до момента в който в действителност на завърши.Може да имаш стотици шансове да станеш първенец, само че да ги пропуснеш. Преди няколко години Ливърпул водеше в класирането и всички споделяха, че това е тяхната година, само че тогава Стивън Джерард се подхлъзна и всичко се промени”, разяснява Диуф.

„ Футболът е подобен и за вас, и за мен. Животът е по-голям от това Ливърпул да завоюва купата. На първо време всички би трябвало да бъдем в сигурност и живи, преди да стартираме да приказваме за подновяването на шампионата или връчването на купата на Ливърпул”, сподели още сенегалецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР