Бившият нападател на Левски Петър Курдов коментира пред Тема Спорт

...
Бившият нападател на Левски Петър Курдов коментира пред Тема Спорт
Коментари Харесай

Легенда на Левски: Играта на сините е кощунство спрямо публиката

Бившият нападател на Левски Петър Курдов разяснява пред " Тема Спорт " загубата на сините от Славия. Той засегна и различен тематики, свързани с отбора.

Г-н Курдов, за какво Левски за­губи от Славия посред " Гере­на "?
- Показаното на терена е ко­щунство по отношение на публиката на Левски, като се има поради какво тя направи и продължава да прави за клуба. Това, което се дава като продукция, не устройва никого. Левски игра плахо и боязливо през пър­вото полувреме, без значение че водеше с 1:0. На " Герена " не мо­жем да излизаме с един нападател. Паулиньо го нямаше цялостен мач... Мисля, че Георги Тодоров подходи погрешно. При 1:0 се изпусна моментът за напън и втори гол, с който да се реши мачът.

Загубата може да коства присъединяване на тима в евротурнирите...
- С оглед на това, че Тити Папазов и Наско Сираков са в клуба, си мислех, че тимовете сами ще падат на " Герена ", само че това не се случва макар зама­ха, с който приказва Папазов. Оза­дачавам се от един факт - Левски не би Локо Пловдив за купа­та, а оня ден Тити, прегърнат с Крушарски, се радва все едно той е спечелил трофея. Това е неприемливо. Може да кажете, че задълбочавам нещата в тру­ден миг, само че може ли футбо­листите на Левски да играят с червени обувки? По наше време треньорът Христо Младенов се появи с алена грейка на " Ге­рена " и публиката щеше да го утрепе - едвам го извадиха жив през тунела. А в този момент очевидно не знаят къде се намират. Да сте видели в ЦСКА да носят сини бутонки? Това са дребните неща­та, които бутат огромната ра­бота.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР