Бившият нападател на Левски - Емил Ангелов – Бабангида, сподели

...
Бившият нападател на Левски - Емил Ангелов – Бабангида, сподели
Коментари Харесай

Емил Ангелов: В Левски вече личи почеркът на Мъри Стоилов

Бившият нападател на Левски - Емил Ангелов – Бабангида, показа мнението си преди дербито против ЦСКА. Ангелов има вяра, че „ сините” имат сили да победят в неделя.

"Вярвам, че ще стане един прекрасен мач и Левски да победи, несъмнено. „ Сините “ демонстрираха израстване и положителни игри след подновяването на шампионата и се намират в добра форма. Личи си почерка на треньора Станимир Стоилов. Забелязвам динамичност и положително придвижване с топката. Тактическата дисциплинираност е на високо равнище, което е присъщо за тима. Виждам положително придвижване и от нападателите”, съобщи Емил Ангелов пред „ Мач Телеграф”

„ По-висока преса и бързо лишаване на топката, когато не е в тяхно владеене. Това е въпреки всичко дерби и в никакъв случай не знаеш какво може да се случи. В такива мачове всичко е допустимо и би трябвало да се възползват от грешките на съперника. Вижда се с просто око динамичността в играта на Левски и настроението. Хубаво ще е да победим в този мач. В нахлуване би трябвало да се подобрят нещата. Липсва класата в завършващият удар, само че това не е проблем единствено при „ сините “, сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР