Бившият нападател на Италия - Антонио Касано, сподели спомените си

...
Бившият нападател на Италия - Антонио Касано, сподели спомените си
Коментари Харесай

Бивш национал на Италия: С Тоти отивахме на тренировка директно след купон

Бившият нападател на Италия - Антонио Касано, показа спомените си от престоя в Рома, дружно с Франческо Тоти. Двамата бяха другари, когато Касано се причисли към Рома през 2001 година Това е отразено във кино лентата за живота и кариерата на Тоти, който е сниман от Sky Italia. Касано разкритикува продукцията.

"Изобщо не ми хареса, тъй като истината е единствено пет %, а всичко останало е измислено. Там ме демонстрираха като нападателен човек, от който семейство Тоти сякаш не може да се отърве. Вижте, признавам, че от време на време мога да се държа като вманиачен отвън къщата, само че в къщата на Франческо постоянно съм се държал добре. Никога не съм затръшвал порти! Да не приказваме даже за артиста, който ме играе. Може да не съм хубав, само че той е още по-лош! Актьорът, играещ ролята на Франческо, наподобява повече на Матия Перина. "

"Първите пет или шест месеца след преместването ми в Рома, Тоти нямаше връзка, тъй че бяхме дружно от сутринта до вечерта. Понякога бяхме по купони по цяла нощ, а на сутринта отивахме на подготовка непосредствено от тях. После той си хвана другарка и аз правех всевъзможни нелепости самичък. Бях единствено на 20 години. Сега, в случай че имам шанс, съм в леглото преди среднощ ", сподели Касано.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР