Бившият нападател на , и Николай Дросев вкара два гола

...
Бившият нападател на , и Николай Дросев вкара два гола
Коментари Харесай

Николай Дросев с два гола за германския Вилхелмсхафен в контрола

Бившият нападател на, и Николай Дросев вкара два гола за триумфа на новия си тим Структурни фондове Вилхелмсхафен с 3:2 над ФК Занде (Олденбург) в контролна среща.
Това беше последна инспекция за Структурни фондове Вилхелмсхафен преди началото на мачовете за Купата на Региона Везер. За Вилхелмсхафен играха двама българи - вратарят Павел Колев и Дросев, който през предишния сезон игра за Созопол и оказа помощ на отбора да влезе във Втора лига.
Роденият през 1999-а година младеж на Черноморец имаше сериозен принос за триумфа, откакто се разписа за 2:0. Гостите от Олденбург върнаха едно попадение, само че още веднъж Дросев направи разликата два гола, откакто вкара за 3:1. Така той има към този момент 7 гола в пет контроли, откогато дойде в тима в първите дни на август.
Отборът с двамата българи ще се състезава през новия сезон в 6-о равнище (Ландеслига Везер-Емс), само че задачата е още тази година да се изкачи в по-горната група.
Структурни фондове Вилхелмсхафен е играл в Регионал-Лига Север до сезон 2014/2015. Тогава обаче притегля аржентинския халф Серхио Сагарсасу с концепцията, че е свободен сътрудник. Но това се оказва неточност и един от някогашните тимове на халфа -, завеждат дело във ФИФА с концепцията да им се присъди отплата. От този миг стартират проблемите на Вилхелмсафен, който е изваден административно с две равнища надолу.
Иначе клубът употребява стадион " Ядещадион " за 7500 фенове с две покрити трибуни и има доста добра подготвителна база.
" Организацията в клуба е на доста положително равнище. Нека не се наскърбява никой, само че клубът е по-професионален от цялата българска Втора лига ", удовлетворен е 21-годишният нападател.

СНИМКА: BurgasNews.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР