Бившият нападател на Димитър Бербатов смята, че клубът трябва да

...
Бившият нападател на Димитър Бербатов смята, че клубът трябва да
Коментари Харесай

Бербатов: Искам Роналдо да остане в Юнайтед, но ще го разбера, ако напусне

Бившият нападател на Димитър Бербатов счита, че клубът би трябвало да се възползва от вероятното си неявяване от Шампионската лига през идващия сезон, с цел да възобнови своя състав. Той обаче също по този начин акцентира, че се надява да остане на “Олд Трафорд ”, като засипа тогавашния си съотборник със суперлативи.

“За страдание, наподобява, че са навън от конкуренцията за място в топ 4. Те разчитат на това други тимове да изгубят и макар че сме виждали трагични събития в, би било необикновено да финишират в местата, даващи право на присъединяване в Шампионската лига. Сега те би трябвало да градят отначало. Необходимо е да бъдат мощни и рационални, тъй като да дефинираме завършването в топ 4 като достижение за тим като, макар върховете и паденията през годините, си е засегнатост. Те би трябвало да се борят с и за купата.

Най-добрите играчи ще желаят да играят в Шампионската лига, само че не се нуждаят наложително от най-хубавите, а от подобаващите футболисти. Без присъединяване в ШЛ могат да получат една година, в която напълно да градят отначало и да рестартират процеса по обновяването на тима, а Ерик загар Хаг ще може да свикне с клубната просвета. се нуждаят от верните играчи на позициите и от философията, която Тен Хаг ще желае да наложи. Така че вземете подобаващите футболисти, направете ги най-хубавите играчи и върнете клуба там, където би трябвало да бъде.

Искам да остане, само че ще го схвана, в случай че напусне. Той се оправя необикновено добре за своята възраст с метода, по който играе, и с головете, които вкарва. Да има толкоз доста попадения в за един сезон на неговата възраст е необикновено достижение. прави това, което би трябвало да прави, а точно да бележи. Неговата игра е по-различна от преди, само че едно нещо си остава непрекъснато - головете. Той към момента основава и вкарва попадения, което е толкоз значимо. Той има още година в, което е добре съгласно мен, и в този момент зависи от него дали ще стане, или ще си тръгне. Ще се веселя да го видя по какъв начин остава и, несъмнено, това зависи от новия управител и от желанието на. Той е футболна икона и когато си с подобен статут, мнението ти е от голяма важност.

Ще се веселя да го видя по какъв начин остава и продължава да вкарва голове, до момента в който оказва помощ и на играчите към него. Ако реши да напусне, ясно е, че не можеш да го виниш. Когато си привикнал да играеш в Шампионската лига във всяка година от кариерата ти и по-късно си лишен от това, мъчно е да го приемеш. Представянето му през този сезон демонстрира какъв брой добре се грижи за себе си. Той ще желае да играе, до момента в който може, и да покаже, че невъзможното е допустимо. Той сподели, че се оправя даже и на 37 години в. Харесва му да опровергава хората и съм доста уверен, че ще желае да продължи да го прави и да поиграе още няколко години. Когато спре, това ще бъде печален ден за футбола, тъй като той е един от същинските великани. Но този ден настава за всички ”, написа Бербатов в седмичната си колонка за Betfair.

Снимки: Gettyimages
 Ади Хютер сюрпризиран от назначението на Рангник Ади Хютер сюрпризиран от назначението на Рангник 30 апр | 15:49  Четири клуба от Премиър лийг влизат в борбата за подписа на Дибала Четири клуба от Премиър лийг влизат в борбата за подписа на Дибала 30 апр | 15:01  Още един началник напуща Манчестър Юнайтед Още един началник напуща Манчестър Юнайтед 30 апр | 13:16  Рангник: Ман Юнайтед би трябвало да притегля играчи като Холанд Рангник: Ман Юнайтед би трябвало да притегля играчи като Холанд 29 апр | 16:10  Мейсън Грийнууд остава под гаранция доникъде на юни Мейсън Грийнууд остава под гаранция доникъде на юни 29 апр | 15:46  От Ман Юнайтед не трябвало да тормозят Тен Хаг преди мачове на Аякс От Ман Юнайтед не трябвало да тормозят Тен Хаг преди мачове на Аякс 29 апр | 15:28 Още от Футбол свят  Ади Хютер сюрпризиран от назначението на Рангник Ади Хютер сюрпризиран от назначението на Рангник 30 апр | 15:49 96 0  Уест Хам откри почитателите, които преднамерено удариха немски кореспонденти, само че не е ясно дали ще ги накаже Уест Хам откри почитателите, които преднамерено удариха немски кореспонденти, само че не е ясно дали ще ги накаже 30 апр | 15:44 186 0  Нюкасъл 0:1 Ливърпул Нюкасъл 0:1 Ливърпул 30 апр | 15:39 5260 31  Шампионският мач: Реал М излиза с дълбоки запаси против Еспаньол Шампионският мач: Реал М излиза с дълбоки запаси против Еспаньол 30 апр | 15:38 1035 3  Чави: Ще поздравим Реал, а през идната година ще бъдем по-силни Чави: Ще поздравим Реал, а през идната година ще бъдем по-силни 30 апр | 15:24 515 0 Виж всички Водещи Новини  Нюкасъл 0:1 Ливърпул Нюкасъл 0:1 Ливърпул 30 апр | 15:39 5260 31  Шампионският мач: Реал М излиза с дълбоки запаси против Еспаньол Шампионският мач: Реал М излиза с дълбоки запаси против Еспаньол 30 апр | 15:38 1035 3  ЦСКА - София излиза за достойнството си против хегемона Лудогорец ЦСКА - София излиза за достойнството си против хегемона Лудогорец 30 апр | 07:27 15585 149  Левски подвига залозите против Ботев Пд Левски подвига залозите против Ботев Пд 30 апр | 07:55 18221 62  Втора лига продължава с нови шест мача през днешния ден Втора лига продължава с нови шест мача през днешния ден 30 апр | 10:10 9025 15 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР