Бившият нападател на Челси и Ливърпул Фернандо Торес най-вероятно ще

...
Бившият нападател на Челси и Ливърпул Фернандо Торес най-вероятно ще
Коментари Харесай

Агентът на Торес разкри следващия му ход

Бившият нападател на Челси и Ливърпул Фернандо Торес най-вероятно ще поеме към Китай или Съединени американски щати след края на сезона в Европа. Хлапето разгласи, че напуща родния си Атлетико Мадрид след края на акцията в Примера дивисион. Причина за раздялата с „ дюшекчиите “ е неналичието на игрово време.

Веднага се заприказва, че 34-годишният Торес може да се завърне в Англия, само че през днешния ден сътрудникът му загатна, че най-вероятно испанецът ще продължи кариерата си в Китай или МЛС.

Торес разгласи, че напуща Атлетико Мадрид

„ Все още няма заинтригуван клуб, само че имаме хрумвания. Една от опцията е Съединени американски щати, а другата Китай. Не става дума за Европа, нито за Близкия Изток “, показа сътрудникът на нападателя.

Фернандо Торес прекара цели осем сезона в Англия, където игра за Ливърпул и Члеси. За „ алените “ нападателят вкара 65 гола в 102 мача преди да бъде трансфериран за рекордната през 2011 година сума от 50 млн. паунда.

В Челси обаче нападателят не съумя да разкрие цялостния си капацитет и вкара едвам 20 гола в 110 мача за отбора от „ Стамфорд бридж “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР