Бившият нападател на Челси Дидие Дрогба заяви, че вече не

...
Бившият нападател на Челси Дидие Дрогба заяви, че вече не
Коментари Харесай

Дрогба: Не мога да позная Челси, тимът няма класа

Бившият нападател на Челси Дидие Дрогба съобщи, че към този момент не може да познае Челси, отправяйки рецензии към сегашния притежател на британския клуб Тод Бьоли, който наследи Роман Абрамович, написа организация ДПА.

Челси отпадна на четвъртфиналите на Шампионската лига след второ проваляне от Реал Мадрид с 0:2 и общото 0:4. Лондончани нямат победа към този момент седем срещи във всички шампионати, като загуби пет от тях и се смъкна до 11-ото място във краткотрайното класиране във Висшата лига.

Дрогба, който завоюва 12 трофея през деветте си сезона с екипа на Челси, подлага на критика управлението на клуба.

„ Познавах този клуб с видна класа по времето на Абрамович, само че в този момент мисля, че тя липсва. Трудно ми е да виждам по какъв начин се отърваха от избрани хора “, сподели 45-годишният Дидие Дрогба пред Canal+.

„ Те би трябвало да се върнат към правилата и полезностите, които имаха преди. Вече не мога да разпозная моя клуб “, добави Дрогба.

Английският Челси похарчи повече от 600 милиона паунда за нови играчи след идването на новите притежатели през предишния май и към този момент се раздели с двама старши треньори.

Повечето от новите попълнения към момента не са се утвърдили с екипа на „ сините “ от Лондон.

„ Привличането на играчи като Петър Чех, Андрий Шевченко, Ернан Креспо, Майкъл Есиен, Флоран Малуда докара до спечелването на трофеи. Това бяха футболисти с опит, само че тактиката в този момент е друга – залага се на млади състезатели, само че е мъчно да се управлява съблекалня с над 30 играчи “, разяснява Дрогба.

„ Този сезон не сме там, където желаеме да бъдем и има аргументи за прехода. Преди няколко години не стигнахме до Шампионската лига в един сезон и спечелихме Висшата лига на идващия. Трябва да се съберем. Щастливи сме, че имахме триумф в продължение на 20 години. Много клубове във Висшата лига биха мечтали да това “, добави Дидие Дрогба. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР