Бившият на Златка Райкова Георги Валентинов злорадства за раздялата на

...
Бившият на Златка Райкова Георги Валентинов злорадства за раздялата на
Коментари Харесай

Бившият на Златка:Върна й се тъпкано

Бившият на Златка Райкова Георги Валентинов злорадства за раздялата на някогашната му избраница и Благой Георгиев - Джизъса. ММА боецът се радвал, че на плеймейтката й се е върнало тъпкано поради това, че му изневери с брата на фолк звездата Борис Дали – Велислав Делибалтов, научи Lupa.bg. "Най-после й се върна! Видя какъв брой е гадно и унизително да изневеряваш и да слагаш рога " - коментирал пред другари Валентинов.

Припомняме, че секс бомбата се сгоди пред очите на хиляди българи в „ Като две капки вода “ преди 4 години. Малко преди финала на шоуто двамата се разделиха, а повода бе невярност от страна на Златка, която се отдаде на пристрастености с Велислав непосредствено зад сцената на шоуто. Разбира се, това не остана прикрито от екипа на шоуто, а оттова стигна и до ушите на излъгания избраник.

Малко по-късно плеймейтката се метна в обятията на Благо Джизъса и по този начин още повече нарани Георги, който бе другар с някогашния футболист. Днес Валентинов се радвал, че набожният мачо постави рога на русото прелъщение и тя зае мястото на рогоноската.

източник:Lupa.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР