Бившият на Силвия Петкова разходи Анна Кошко по червения килимРежисьорът

...
Бившият на Силвия Петкова разходи Анна Кошко по червения килимРежисьорът
Коментари Харесай

Зоран Петровски залюби актриса от Войната на буквите

Бившият на Силвия Петкова разноски Анна Кошко по аления килим

Режисьорът Зоран Петровски е завъртял любовна спекулация с млада актриса от тв сериала " Войната на буквите ", научи " България Днес ". В началото на февруари някогашният на Силвия Петкова разноски по аления килим на премиерата на " Шекспир като улична куче " миловидно русо миньонче. В един миг двамата не удържаха на напора на възприятията си и се награбиха пред очите на всички. Зоран и нежната русокоска си размениха и целувки, а от самото начало преди влизането в салона компания им правеше известният артист Захари Бахаров.

Тогава македонският маестро не пожела да разкрие самоличността на новата дама до себе си. Личеше обаче че се носи на крилете на любовта, бе очевидно измършавял и обновен.

Колеги на Петровски издават, че мистериозната хубавица от премиерата на лентата на Валери Йорданов е актрисата от " Войната на буквите " Анна Кошко. Чаровницата е наводнила със фотоси и мнения социалката на Зоран, който от предишния месец е режисьор на тв поредицата.

В своя профил във фейсбук актрисата е написала, че е родена в сибирския град Томск, живее във Варна, а сега учи в театралния лицей " Любен Гройс " в София. В новите епизоди на " Войната на буквите " Анна извършва ролята на Дара. Режисьорката Лилия Абаджиева, в чийто клас се образова красивата рускиня, е във екстаз от дарбата и визията й и излива страстите си на страницата на Анна в обществените мрежи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР