Бившият на певицата Мария Илиева – Георги Михайлов, който й

...
Бившият на певицата Мария Илиева – Георги Михайлов, който й
Коментари Харесай

Бившият на Мария Илиева й заби нож в гърба: Вдига сватба с друга, ще става татко за втори път – ето с коя смени певицата

Бившият на певицата Мария Илиева – Георги Михайлов, който й направи наследник – Александър, чака бебе от годеницата си.
Влюбените ще сключат цивилен брак в ритуалната зала на бул. „ Витоша “, след което ще се врекат във честност пред Бог в намиращата се в непосредствена непосредственост черква „ Света Неделя “, написа „ Галерия “.
Купонът ще се състои в прочут ресторант в „ Горубляне “, където заветното „ да “ преди три месеца си споделиха Софи Маринова и Гринго.
Георги и Владислава ще се опитат да опазят в загадка от медиите този специфичен за тях ден. Иначе подготовката за сватбата към този момент е във заключителен стадий, раздадени са и поканите на гостите.

Това не е единствената неприятна вест за Мария Илиева. Георги ще стане баща за повторно, защото Владислава е бременна. Тя към момента е в първите месеци от бременността и полът на бебето не е явен. Детето не е единствената причина за това, че ще минат под венчилото. Истината била, че Михайлов бил доста влюбен в половинката си и изпитвал голямо неспокойствие, че ще става татко и ще има пълноценно семейство, каквото не съумя да сътвори с Мария.
Припомняме, че Мария Илиева отглежда сама сина си Александър, откакто изненадващо се раздели с татко му Георги. Още до момента в който певицата беше в напреднала бременност в очакване на бебето, Георги отпътува на дълга отмора със фамилията си в Америка и остави Мария сама. Малко по-късно тя с половин уста призна, че двамата не живеят дружно, до момента в който не се разбра, че в действителност са дефинитивно разграничени.

Оказва се, че в основата на раздялата сред Мария и Георги стои неговата майка. Като същинска свекърва, Даниела по никакъв начин не харесвала певицата и изобщо не прикривала този факт. Майката на Георги е с към 7 години по-голяма от нея, което съществено вливало масло в огъня. След дълго и настойчиво култивиране Даниела съумяла да раздели сина си с поп звездата, без да се вълнува изключително по какъв начин ще се отрази това на първородното й внуче.
Дали в този момент утвърждава връзката на сина си с новата жена, следва да разберем.
Инфо: show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР