Бившият на Мария Илиева - младият певец Атанас Колев, приключи

...
Бившият на Мария Илиева - младият певец Атанас Колев, приключи
Коментари Харесай

Приключи с каките! Бившият на Мария Илиева свали млада и изв...

Бившият на Мария Илиева - младият артист Атанас Колев, завърши с каките, с които обичаше да излиза около романа си с известната изпълнителка. Но навикът му да си пада все по огромни звезди остава неизменен.

След като претърпя любовното отчаяние с Илиева, в този момент варненският плейбой се е прицелил към една от най-актуалните фолк звезди.



Талантливото момче има любовни връзки с поп фолк певицата Лидия. Девойката е едно от откритията на артиста Галин, който твърди за нея, че е най-хубавото му попадение.

Не се знае от кой момент датират любовните връзки на Лидия и Наско, само че преди ден той пусна стори, в което демонстрира по какъв начин Лидия се пробва да кара сноуборд на заледената писта. Репортер ги хвана и по-рано, когато си качваха фотоси от едни и същи места едновременно.

В светските среди се шушука, че Наско Колев най-сетне се е прицелил към момиче към неговата възраст. Изглежда това ще бъде новата световна двойка, която ще вълнува хората през идващите месеци, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР