Бившият модел Цеци Красимирова призна, че е в развод със

...
Бившият модел Цеци Красимирова призна, че е в развод със
Коментари Харесай

Цеци Красимирова: Развеждам се, многократно ми отказваха виза за Америка

Бившият модел Цеци Красимирова призна, че е в бракоразвод със брачна половинка си Майкъл Струмейтис, само че и освен това. В особено изказване тя внася изясненост и за други промени в живота й. 

 

" Скъпи другари, необичайно е най-малко за мен, по какъв начин при всички съществени проблеми в страната и света, хората не престават интензивно да се интересуват от това кой се e развел и какво се случва в персоналния му живот. Затова се обръщам към вас и ви сервирам истината, с цел да спрат да циркулират измислици и спекулации в общественото пространство.

 

Още през есента на 2022 година организирах сериозен диалог със брачна половинка ми. Именно тогава взехме решението и сметнахме, че е по-добре и за двама ни, да се разделим. Една от главните аргументи е, че неведнъж ми отказваха виза за Америка, без значение, че съм омъжена за американски жител. За всеки един е ясно, че един петгодишен брак няма по какъв начин да оцелее, когато съпрузите живеят на разнообразни континенти. Все още съм в развой на бракоразвод, който върви малко тромаво, само че това по никакъв начин не ме тревожи. По- значимото е, че с Майкъл запазихме доста положителни и другарски взаимоотношения. Продължаваме интензивно да работим дружно, въпреки всичко се познаваме от цели 15 години. Лично аз постоянно съм била последовател на приключването на връзките с богатства дума и с схващане. Между другото, забавен факт е, че през годините имахме с Майкъл къси раздели и с помощта на тях си дадох сметка за " същинските другари ".

 

Хора, които са с теб, тъй като имат някакъв интерес. Радвам се, че осъзнах това! Освободих се от подправени връзки! В живота си видях много, пробвах много и обиколих много. Мисля, че даже се пренаситих. Мечтаех си за един спокоен и спокоен живот. Сега имам тъкмо това и съм по-щастлива от всеки път.

 

Пътувам постоянно до Барселона, само че бързо се връщам, тъй като моите седем котки имат потребност от мен:) Целият ми фокус и грижа е върху моята нова компания, моето бебе, наречено АРЦЕМА. От две години приготвям този план дружно с екипа ми. Създадохме висококачествени СБД артикули ориентирани към половото здраве, проблеми при стрес, хвърчене и бодърствуване. Предстоят още забавни неща с които ще ви изненадам до края на годината.

 

Стартираме на 21 април с онлайн продажби в България, Европа и Азия. Това е от мен! Истината и единствено истината! Бъдете благословени, положителни и обичани! "

Автор: dir.bg

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР