Бившият ММА боец Светослав Самуилов ни даде пореден ценен урок

...
Бившият ММА боец Светослав Самуилов ни даде пореден ценен урок
Коментари Харесай

Светослав Самуилов подпомогна събирането на средства за болно дете

Бившият ММА войник Светослав Самуилов ни даде следващ скъп урок за силата на духа, за какво спортът е значим и по какъв начин не би трябвало да се отхвърляме, написа Boec.bg. Русенецът, който има десетки медали по битка, граплинг и 8 победи на ММА кръга, от близо 7 години е прикрепен в инвалидна количка след пътно-транспортен случай. В момента е треньор по бойни спортове.

Сисо, както е именуван от близки и другари, продължава да преследва и реализирането на своя идея, а точно - построяването на зала с уреди и занятия за рехабилитация на деца с увреждания.

Самуилов показа в своя профил вдъхновяващо обръщение за 13-годишно дете с диагноза " детска церебрална парализа ". Ето какво гласи известието:

" Искам да видите това момче. Казва се Божко и е на 13 години с диагноза детска церебрална парализа. Така става и в живота, както в клипа, засилваш се да удариш и както всичко върви наред, внезапно се озоваваш на земята. Въпросът е: какво ще направиш тогава? Ще лежиш и ще ближеш рани на земята, търсейки страдание и съпричастност или ще се изправиш, отупвайки прахта, връщайки се в " играта "? Това момче сподели, че не машината, т.е. тялото е шефът, а този, който ръководи машината, т.е. духа, вътрешният човек, сърцето, което споделя: аз мога, аз ще съумея и даже в този момент да съм на земята ще стана и ще продължа. Тялото е като обвивката, като дрехата, която носим. И в случай че дрехата е скъсана, това не дефинира цената ни, по този начин и увреждане или минус също не би трябвало да поставя цена или етикет на никого. Погрижете се за вътрешното си аз, тъй като когато дойдат стихии и ветрове, в случай че къщата ви няма основи, ще бъде съборена. Вярвайте в Господ и в себе си и нищо няма да ви бъде невероятно! ".

Дарителската смекта в УниКредит АД е BG49UNCR70001522571522.

" Maxfight " си обезпечи Александър Петров за четири срещи

Недко Николов се завръща на ринга
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР