Бившият младежки национал - Юлиан Ненов коментира пред колегите от

...
Бившият младежки национал - Юлиан Ненов коментира пред колегите от
Коментари Харесай

Юли Ненов: Сутиеска има шанс срещу Лудогорец

Бившият юношески национал - Юлиан Ненов разяснява пред сътрудниците от " Блиц " прекосяването си в първенеца на Черна гора - Сутиеска. Клубът от Никшич ще се изправи против Лудогорец в началната фаза от квалификациите в Шампионската лига. Ето какво сподели той:

" Получих няколко хубави предложения, само че тази на Сутиеска най-вече ме сграбчи поради шанса, който ми се открива - да играя в Шампионската лига. Не ми беше нужно време да мисля, незабавно одобрих. Във вторник вечер дойдох в Никшич. Градчето е малко, близо е до столицата Подгорица. Спретнато е, на пръв взор много ми хареса. Договорът ми е за една година с алтернатива за удължаването му.

Ще бъде много забавно за мен още веднъж да играя против Лудогорец. Последните години много пъти го върших. След 20-ина дни ще се върна в България за мача в Разград. Надявам се да ги отстраним. Сутиеска има късмет, първенец е на Черна гора, два мача са въпреки всичко. Да, Лудогорец е любимец, само че всичко може да се случи.

Тепърва ще се срещам с черногорското състезание. Чувам, че не е неприятно равнището. Важното е да се развъртвам, веселя се, че ми се дава шанса да играя в Шампионската лига. Това ще бъде едвам второто ми евроучастие, откакто играх с Дунав в Лига Европа - отпаднахме от Иртиш ".
 Юлиян Ненов подписа със противника на Лудогорец в квалификациите на ШЛ
Юлиян Ненов подписа със противника на Лудогорец в квалификациите на ШЛ

27-годишното дясно крило нощес мина сполучливо медицинските изследвания
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР