Бившият министър вече се върна в министерството. Той е човек

...
Бившият министър вече се върна в министерството. Той е човек
Коментари Харесай

Петя Аврамова: Ще намери виновните за трагедията край Своге и те ще си понесат наказанието

Бившият министър към този момент се върна в министерството. Той е човек с насъбран опит и пълномощия, които би трябвало да се употребяват. Ресорът му е благоустройство, геозащита, ВиК. Аз съм прагматичен човек и считам, че на мястото би трябвало да се откри подобаващия човек, а той е подобен. Това сподели министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова в ефира на БТВ.

Министерство на регионалното развитие има добър и способен екип. Личната виновност е нещо друго от поемането на политическа отговорност. На мястото би трябвало да се откри подобаващият човек. Смятам, че той е подобаващият човек, на мястото на което се намира. Приемам всевъзможни хрумвания от целия екип, само че решенията ги взимам аз. Аз съм подготвена да нося, своята и политическа, и морална отговорност. разяснява тя.

„ Дано в никакъв случай повече да не се случват такива произшествия. Фирмата, която дава отговор за пътя в Своге, към този момент преасвалтира сектора. Все още тече одитна инспекция, след края ѝ ще оповестим резултатите. Нека да изчакаме. Гаранцията на този път изтича края на тази година. Много беше изговорено по тематиката “, съобщи Аврамова. Според нея ще има решение, което ще откри отговорните и те ще си понесат наказването, тъй като нещастието е била огромна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР