Бившият министър-председател на България Бойко Борисов коментира пред журналисти ,

...
Бившият министър-председател на България Бойко Борисов коментира пред журналисти ,
Коментари Харесай

Бойко Борисов със своя версия за скандала между Сираков/Раева и Василев

Бившият министър-председател на България Бойко Борисов разяснява пред публицисти , от друга.
" Това, което се случи през вчерашния ден в спорта... Да дадеш нарочна конференция и да обявиш, че има страхотни нарушавания и че в гимнастиката са лакеите на мафията, това са тежки думи. Тези хора си мислят, че още са в предизборна акция и никой не им държи сметка ", стартира Борисов.
" Нещо повече, продължиха с това, че към този момент са говорили с вътрешния министър, по-късно имаше и пост на премиера, който застава зад своя министър на спорта. И вечерта кръстникът на мафията се обади и през днешния ден всичко е мир и обич, към този момент мафия няма, към този момент всичко е изхарчено транспарантно, към този момент отново гимнастичките са нашето знаме, а левскарите в сърцето на спортния министър са най-малко колкото и цесекарите. Мир и обич ", подмятна иронично той и продължи:
" Просто кръстникът на мафията се обади и им сподели " Я бързо се оправяйте, тъй като не може по този начин да става с две огромни групи фенска маса ".
" Какъв е този укор към нас - че сме финансирали художествената гимнастика. Да, финансирахме ги и взеха олимпийско злато, победиха Русия. Шапка до земята, не до колене. Световни шампионки станаха, зала " Арена Армеец " претъпкана - 15 хиляди аудитория събраха. Децата бяха в възторг, викаха и гледаха шампионките си. Това ли е грях, по какъв начин не ги е позор ", попита Борисов.
" Много ми е забавно дали ще ги попитате кой кръстник, на коя мафия, нощес ги сдобри. Аз имам отговор. Със сигурност не е от опозицията. Стои високо и дава задания. Но през днешния ден се изненадал, че му стържат обичаните хора ", сподели за край по тематиката водачът на ГЕРБ.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР