Бившият министър на регионалното развитие Николай Нанков отново ще води

...
Бившият министър на регионалното развитие Николай Нанков отново ще води
Коментари Харесай

Николай Нанков: Най-добрият отбор за област Ловеч, събрал младостта и мъдростта на опита

Бившият министър на районното развиване Николай Нанков още веднъж ще води листата на коалиция ГЕРБ–СДС в Ловешка област. От партията към този момент са се записали в РИК за идните предварителни парламентарни избори на 2 октомври, оповестиха от ГЕРБ - Ловеч.

" Най-добрият тим за област Ловеч в идните избори, събрал в себе си свежестта на младостта и мъдростта на опита. Средна възраст съвсем 39 години ", написа Нанков във Facebook.

И още:

Тръгваме в политическата конкуренция с другари и съидейници:

Националният водач на МГЕРБ Георг ГЕОРГИЕВ /30/ и троянецът Иван МИХОВСКИ /42/ - и двамата с богата политическа кариера в и отвън Народно събрание, представителят на Съюз на демократичните сили Любомир Банчев /68/, доайенът измежду нас, най-хубавият кмет на Луковит съгласно жителите на общината Иван ГРЪНЧАРОВ /50/, икономистът и общински консултант от Тетевен Иван ЦВЕТАНОВ /34/. Новите имена са зооинженерът Адриана МЛАДЕНОВА /35/ от Ловеч и учителката Цветелина БОРИСОВА /33/, също от Тетевен, както и още един възпитател Петя ДИМИТРОВА /27/ и биологът Христо НИКОЛОВ /31/, ръководител на регионалната младежка конструкция на ГЕРБ, и двамата ловчалии.

Всички сме безапелационни, че на тази „ смяна “, която ни запрати на дъното на безвремието, ще сложим край.

 



 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР