Бившият министър на отбраната на САЩ Марк Еспър съди Пентагона

...
Бившият министър на отбраната на САЩ Марк Еспър съди Пентагона
Коментари Харесай

Бивш министър на отбраната съди Пентагона заради цензура

Бившият министър на защитата на Съединени американски щати Марк Еспър съди Пентагона поради възбраната за издание на забележителна част от записките му, които разказват работата му в администрацията на президента Доналд Тръмп, заяви The New York Times.

Еспър, който беше уволнен от Тръмп малко след провалянето му на президентските избори предходната година, се готви да издаде през май книгата си " Свещената клетва ", която той дефинира като " цялостна и неподправена история на нашата нация, изключително през сложните ѝ интервали ".
Тръмп уволни следващ некоректен върховен чиновник
Доналд Тръмп разгласи в Twitter, че е уволнил висшия държавен чиновник, отговарящ за сигурността на изборите Крис Кребс, съобщи БГНЕС....

" Съществена част от текста е неразрешена за издание под предлог за секретност на информацията. Изтегленият текст е нужен, с цел да се опишат значимите истории, наранени в ръкописа ", гласи част от желае на Еспър, подаден във федерален съд в столичния окръг Колумбия.

Бившият боен министър на Съединени американски щати упрекна актуалната администрация, че нарушава " конституционните права, предпазени от Първата корекция ", гарантиращи свободата на словото. Еспър дефинира правосъдния развой като единствения вероятен метод да " опише напълно историята си на американския народ ", показва БГНЕС.

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР