Бившият министър на отбраната Бойко Ноев няма никакви съмнения, че

...
Бившият министър на отбраната Бойко Ноев няма никакви съмнения, че
Коментари Харесай

Нови разкрития, а и санкции очаква Бойко Ноев

Бившият министър на защитата Бойко Ноев няма никакви подозрения, че това деяние на американската администрация с налагането на серията наказания е до последната запетайка юридически издържано. И никой не би трябвало да има подозрение в това у нас. В студиото на Нова телевизия Ноев съобщи, че може да се чака продължение в юридическия смисъл на думата на актовете на Съединени американски щати освен с нови наказания, само че и с нови разкрития.

България не просто е страна от Югоизточна Европа, България е част от Европейския съюз и съдружник на Съединени американски щати, а с оповестяването на глобите Съединени американски щати подхващат дейности против стратегическата корупция у нас. Тя нанася тежки вреди върху националната сигурност, а от там и върху сигурността на нашите съдружници, уточни Бойко Ноев.

Бившият боен министър засегна и тематиката с диверсификацията на енергийните източници като част от националната сигурност, като реторично попита чий е ползата от диверсификация? Военна промишленост, Турски поток и АЕЦ Белене - това е " тройният шлем " на Борисов и в този момент той би трябвало да носи отговорността за това. Лидерът на ГЕРБ не е бил поканен в американското посолство, а е помолил за среща, счита Ноев, а на въпрос от кое място знае този факт, Ноев отклони настояването с думите " София е дребна ". Ноев обаче и посъветва Борисов да не злоупотребява с вярата, подплатявайки с този жест думите, че една стотинка не са взели от Васил Божков и няма връзки с Делян Пеевски.

Последствия от глобите ще има в политическата сфера и за Движение за права и свободи, планува Бойко Ноев, който чете позицията на партията от през вчерашния ден като опълчване на американското държавно управление.

Бойко Ноев има информация и че прокуратурата е спряла следствието за дейностите на съветските шпиони у нас - подала е неверни имена в Интерпол на три лица, обвинени за терористичния акт у нас с отравянето на Емилиян Гебрев. На процедура 6 месеца българските управляващи не вършат нищо и откакто чешките управляващи са поискали информация за гърмежите у нас. " Как може българската прокуратура на лъже - споделям неистина с ясното схващане са отговорността на тази дума.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР