Бившият министър на околната среда Ивелина Василева е призована днес

...
Бившият министър на околната среда Ивелина Василева е призована днес
Коментари Харесай

Бивш министър на разпит по делото Борисов - Нинова

Бившият министър на околната среда Ивелина Василева е призована през днешния ден за разпит на следващото съвещание по делото, което Бойко Борисов и Корнелия Нинова водят един против различен. То е поради обществени изяви на водачите на ГЕРБ и Българска социалистическа партия по време на акцията за предварителните парламентарни избори предишния март, от които двамата са се почувствали наранени.

Гражданският иск на Борисов против Нинова е 26 000 лв., тъй като в телевизионно изявление споделила по негов адрес "Крадецът вика: "Дръжте крадеца ".

Нинова пък желае от Борисов 30 000 лв., тъй като той я нарекъл „ Госпожа лъжа” и споделил, че е била измежду деятелите на Съюз на демократичните сили.

Със очевидци на предходното правосъдно съвещание юристите на двамата се пробваха за убедят Софийския градски съд какъв брой тежко са приели двамата репликите на другия.

Свидетелите бяха от екипите на Бойко Борисов и Корнелия Нинова.

Тези на водача на ГЕРБ описаха, че той се е почувствал "обиден " и "омерзен " от изявление на водача на Българска социалистическа партия. Нейните пък, че тя останала "огорчена " и "разочарована " от изказванията на Борисов.

Разпитът на Ивелина Василева беше пожелан от премиерската отбрана, тъй като тя е била на партийното събитие, на което той е отправил обидилите Нинова реплики, отбелязва БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР