Бившият министър на образованието Даниел Вълчев си чукна среща със

...
Бившият министър на образованието Даниел Вълчев си чукна среща със
Коментари Харесай

Даниел Вълчев сияе до засукана мацка

Бившият министър на образованието Даниел Вълчев си чукна среща със засукана брюнетка в центъра на София. 57-годишният професор от юридическия факултет на Софийския университет се бе издокарал за рандевуто с черен панталон и бяла риза. Младата дама пък бе в семпла рокля, разкриваща огромна част от дългите й крайници. Косата си хубавицата повърхностно бе вързала откъм гърба на тила написа " Уикенд ".

След като се срещнаха на улицата, двамата потеглиха пеш. Стиснал чанта с преносимия компютър си в ръка, вицепремиерът в държавното управление на Станишев безусловно сияеше до спътницатта си. Той разговаряше оживено с нея, а приятната им разходката продължи към 10 минути – до момента в който не стигнаха постройка, в която имаше и жилища, и офиси. Ексминистърът отключи външната врата и с госпожицата хлътнаха през нея.

Вълчев не е ерген, напомнят осведомени. Юристът и политик, който преди време беше деятел на Национална движение „Симеон Втори", а в последните години е член на партията на Миглена Кунева „ България на жителите ”, живее под един покрив с красивата хасковлийка и майка на 7-годишния му наследник Милена Паунова. Заради любовта си към нея Даниел заряза първата си жена Анелия, от която има 2 пораснали щерки – Силвана и Калина.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР