Бившият министър на културата и депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов

...
Бившият министър на културата и депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов
Коментари Харесай

Рашидов към Нинова: Ходите като парламентарна манекенка на фотосесии с мъките на хората

Бившият министър на културата и народен представител от ГЕРБ Вежди Рашидов прочете декларация-обръщение персонално към соцлидерката Корнелия Нинова, афектиран от нейните клюки през ваканцията за " шайката крадци " по адрес на ръководещите. Той я захапа във връзка оповестеното през вчерашния ден решение единствено двайсет депутати от левицата да дежурят в пленарната зала, а другите да обикалят в страната.

" Вие, госпожо, ходите като парламентарна манекенка да си вършиме фотосесии с тъгите на хората! Радвам се, че в групата на Българска социалистическа партия са повече от 20 индивида. Вашата лидерка си чукна надницата и отпътува! ", разгласи Рашидов.

" Взимам думата във връзка офанзивите против ГЕРБ поради непрекъснатите и нелепи изцепки по време на ваканцията. Не знам с какво право левите депутати си разрешават да насочат рецензии и обществено да жигосат ръководещите от ГЕРБ с думите " тайфа крадци ". Кои сте вие да ни осъждате всички на гражданска гибел? Това е неприемлива клюка. Като два мандата министър на ГЕРБ се усещам обиден. Като част от това ръководство рапортувам, че е направена театрална промяна и залите в този момент са цялостни, реконструирани са театърът във Варна, в Бургас, Сатиричния спектакъл, Операта в Бургас и други ", сподели още Рашидов.

По думите му по време на ръководството на ГЕРБ са обезпечени повече от 2 млн. лева за българските библиотеки и 5 млн. лева за българското кино.

" А вие, г-жо Нинова, може ли като парламентарна манекенка да си вършиме пиар с тъгите на хората? Аз познавам една друга тайфа - тайфа, която участваше в бандитската приватизация, тайфа, която ограби страната. Колко коства на българските данъкоплатци фотографията с Горан Брегович? Явно до момента не сте разбрали една простичка истина, че гений не се основава с пари, а се раждаш с него. Вашата експанзия, госпожа Нинова, наскърбява човешкото достолепие ", сподели още Рашидов. " Лидерката на левицата, защото не може да пее и да написа, приказва бездарни стихове ", разяснява той.

Припомняме, че през вчерашния ден Нинова разгласи, Българска социалистическа партия напуща Народното събрание и оставя в пленарна зала единствено 20 депутати.

" Двайсет червени депутати остават в залата, с цел да отстояват позициите на Българска социалистическа партия, а останалите отиваме при българите и протягаме ръка за нов модел, съобщи тя.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР