Бившият министър на икономиката и енергетиката Делян Добрев, който разкри

...
Бившият министър на икономиката и енергетиката Делян Добрев, който разкри
Коментари Харесай

Делян Добрев удари в земята Киретата – извади нови цифри за некадърното им управление

Бившият министър на стопанската система и енергетиката Делян Добрев, който разкри далаверите на държавното управление на „ Промяната “ с доставките на газ, разобличи некадърността на някогашните ръководещи и по различен индикатор.

Острието на ГЕРБ сподели графика, в която цитира публични данни от Световната банка, за икономическия напредък на България през целия преход – от 1990 година до 2021.

„ В зелено на графиката са годините, в които нашата страна, която постоянно е била на последно място в Европейски Съюз по БВП и богатство на хората, е настигала предпоследния. В алено са годините, в които сме изоставали от предпоследния.

В интервала на Костов, като изключим една година, 99-та, в която сме изоставали поради промените и приватизацията – т.е. има справедливи аргументи да изоставаме от Европейски Съюз, през останалите години, от 2000 до 2010 година ние 10 следващи години настигаме Европейски Съюз “, обясни Добрев.

В изнесената от него статистика, в алено са обозначени годините 2013 и 2014, както и 2021 година, когато страната се управляваше от длъжностен кабинет с финансов и стопански министър Асен Василев и Кирил Петков.

„ За информация на опоркаджиите, съгласно които сме изоставали в последните 12 години: Не! Догонвали сме останалите страни през целия интервал като се изключи 2013-2014 (Орешарски) и 2021 (Промяната) “, добави Добрев.

Графиката той сподели при гостуването си на Лора Крумова. Тя не се впечатли доста, евентуално превъзбудена от идващия си посетител.

Веднага след Добрев в студиото й влезе Иван Костов. Водещата обаче угодно не се сети да го пита за статистиката, показана от Делян Добрев, въпреки пред самия него да посочи тезата на KocTOB, чe oт 2009 година насам (когато на власт идва първото държавно управление на ГЕРБ – б.р.), демокрацията в България деградира.

А някогашният заместник-председател на Съюз на демократичните сили Борис Марков разяснява присъединяване на Добрев при Крумова по следния метод:

„ Лора Крумова е публицист, тъкмо толкоз колкото е злояда да вземем за пример. Емблемата на подмолните сделки в медиите. Някои биха споделили даже огромната емблема. Триумфираща незначителност в голямо тяло. На кг живо тегло, най посредствената. Изключително наслаждение е да се гледа по какъв начин Делян Добрев я смазва за следващ път и измита пода, извънредно наслаждение “.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР