Бившият министър на икономиката Божидар Лукарски е рекордьор по разводи.

...
Бившият министър на икономиката Божидар Лукарски е рекордьор по разводи.
Коментари Харесай

Развод номер 3: Свърши приказката на ексминистър Лукарски и красивата арабка Лида Азади

Бившият министър на стопанската система Божидар Лукарски е рекордьор по разводи. Преди броени седмици екслидерът на Съюз на демократичните сили е поставил завършек на третия си брак с екзотичната и красива арабка Лида Азади, издават негови доближени. Романтичната им приказка е завършила с крушение няма и четири години, откакто двамата се венчаха на плажна женитба край Созопол през лятото на 2019-а. Заради Лида Лукарски отпътува за Америка и заживя дружно с нея и щерка ѝ от предходна връзка в необикновено имение на брега на океана в Калифорния. Булка №3 е дълготраен щатски жител и е сполучлива бизнес дама, която върти огромна адвокатска фирма за недвижими парцели, продавайки къщи за милиони на богаташи от целия свят, написа retro.bg.

 

Не е ясно какво е довело до изненадващата раздяла. Допреди единствено няколко месеца Божидар и Лида изглеждаха повече от щастливи дружно и не спираха да сипят фотоси от пътешествията си в обществените мрежи. Веднага след развода Лукарски побързал да се прибере в България. По всяка възможност още при сключването на брака си с Лида са имали удовлетворителен предбрачен контракт, който е улеснил раздялата, защото и двамата разполагат със забележителни финансови активи.

 

Лукарски се залюби с красивата арабка месеци откакто се разведе с втората си жена Ива Йорданова, която го напусна, откакто политикът загуби министерския пост, а по-късно подаде оставка и от лидерското място на Съюз на демократичните сили. Ексминистърът понесе удара тежко и месеци наред се утешаваше от проваления си брак с 20 години по-младата от него Ива с обиколки по концерти на обичаните си групи и с другари, ентусиасти по футболни мачове.

 

Припомняме, че през май 2016 година Лукарски подвигна шумна женитба с Йорданова, която с изключение на танцьорка бе и зам.-председател на Държавната организация за българите в чужбина. Хубавицата се хвалеше и с дипломи от „ Бъркли “ и „ Харвард “. Приказката обаче свърши за по-малко от 2 години, без двамата да стигнат до идната стъпка, а точно да станат родители. Преди това пък Божидар бе женен за хубавицата Аделина, от която има две щерки – Богдана и Йоана, които към днешна дата към този момент са пораснали девойки.

Автор: marica.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР