Бившият ми съпруг ползва децата като оръжие, разкри тя Изключително

...
Бившият ми съпруг ползва децата като оръжие, разкри тя Изключително
Коментари Харесай

Андреа Драганова пред бТВ: Синът ми беше крит от мен месеци наред, това е жестоко

Бившият ми брачен партньор употребява децата като оръжие, разкри тя
„ Изключително съм обезпокоена за децата си и за контузиите, които те ще понесат от думите на татко си и от истината, която боли. Не желаех да се стига до тук и не съм го провокирала аз това обществено говорене за нашите проблеми ”, съобщи Андреа Драганова пред бТВ.

По думите ѝ любовта сред нея и Васил е била прелестна, само че е имала и своята тъмна страна.

„ Имам две прелестни деца – Любов и Давид – плод на тази обич. Поради тази причина съм извънредно огорчена, че бях обществено разстреляна от негова страна ”, съобщи тя във връзка изявлението на някогашния ѝ брачен партньор Васил Драганов пред Българска национална телевизия.

„ Благодаря на Люба Пашова, която не му е разрешила да стигне до крайности. В следствие приказвах с нея и разбрах, че той е желал да каже тези думи и грозни клюки, които нараниха доста моите деца. Дъщеря ми плачеше, че е раздрана от своите другари и съученици. Задавали са ѝ неуместни въпроси ”, сподели Андреа. „ Не може един татко да не мисли за децата си и да не ги пощади ”, добави тя.

Разкри, че дълго време „ сърцето ѝ не е разрешило да приказва ”, тъй като е желала да резервира достолепието на Драганов и да запази фамилията си.

„ През годините съм правила извънредно доста взаимни отстъпки. Прощавала съм, само че имам и своите неточности. Но не мисля, че трябваше да постъпва по този начин с мен и децата ”. Журналистката акцентира, че постоянно е ценяла качества и уменията у някогашния си брачен партньор, само че той е човек на крайностите.

„ Емоционалният тормоз през последните години беше по-силен от физическия преди този момент. Дъщеря ми ме умоляваше да не давам това изявление, само че аз не мога да понеса това, което се изсипва върху мен ”, изясни тя. Андреа разказа чутите думи в изявлението на Васил Драганов като „ нож в гърба ” като даже няма пояснение.

„ Утре децата ще отидат на учебно заведение и ще ги разпънат. Той ги употребява като оръжие като през тях е цялата ни връзка. Вчера ме заплаши, че в случай че през днешния ден дойда в студиото, няма да се виждам със сина ми. Бях щастлива, тъй като последните месеци си възвърнах връзката с тях. Синът ми беше крит от мен месеци наред. Това е грубо за една майка ”.

Андреа съобщи, че е приела всички условия на Васил Драганов. Едното е било децата да живеят при него в жилището им, второто е било да приключи делото за домашно принуждение, а трето – да му заплаща прехрана. След това връзките посред им са се нормализирали като тя е водила Давид на учебно заведение всеки ден, както и три пъти в седмицата на футбол.

„ Моите деца се гордеят с татко си. Аз също съм помогнала да построи този обществен облик. Не съм си разрешила да кажа неприятна дума. Не знам за какво предизвиках тази реакция. За себе си го разбирам, само че за какво го аргументи на децата. Той построи облик на бащата за образец, които поставя преди всичко децата. Изключително занимателен татко е. Обича да е център на внимание, шумни компании. Осигурява добър витален стандарт на децата, само че има пропуски в образованието ”, изясни още Андреа.

Тя съобщи, че експанзията от негова страна е била постоянно по време на празници и евентуално под въздействие на алкохол.

„ Болеше ме, че той в никакъв случай не се извини. На идващият ден се опитваше да се държи като че ли нищо не е станало ”.

„ Искам да бъда щастлива. Децата ми да бъдат щастливи и най-сетне този призрачен сън, който продължава от година и половина да завърши. Да не нараняваме децата ни. Нямаше през днешния ден да приказвам, в случай че не се беше изляла тази тиня. Както и тормозът върху мен, който е отвън общественото пространство. Последните дни получавах такива известия, които не поисквам на нито една майка ”, изясни журналистката и се обърна към децата си:

„ Любов и Давид искам и се апелирам да ми простите, че през днешния ден съм тук и приказвам намерено за проблемите с татко ви. Надявам се да ми простите и да ме разберете. Искам да защитя вас и себе си и да кажа истината. Никога не съм желала да ви нараня. Обичам ви и ще дам всичко за себе си, с цел да сте добре. Ще ви поддържам и постоянно може да се обърнете към мен. Някой ден ще осъзнаете каква е истината ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР