Бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино заяви, че е нетърпелив

...
Бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино заяви, че е нетърпелив
Коментари Харесай

Почетино: Нямам търпение отново да поема футболен клуб

Бившият управител на Тотнъм Маурисио Почетино съобщи, че е припрян още веднъж да застане отпред на футболен тим, както и че чака този миг още от момента, в който бе уволнен от „ шпорите “ в края на 2019 година.

" Винаги съм подготвен да стартира още веднъж и да съм замесен в играта. Не е стресиращо, когато работиш, не е стресиращо да отиваш до подготвителното игрище, с цел да се подготвиш за даден мач. Надявам се скоро да се завърна. Очаквам с неспокойствие още веднъж да бъда част от футбола. Обичам тази игра, само че е мъчно. Работим върху някои неща, това е действителността “, показа аржентинецът пред Sky Sports.

48-годишният експерт е свързван с редица водещи грандове в Европа след раздялата си с Тотнъм. Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед са два от тези клубове, и след неособено положителното начало и на двата тима във вътрешните им шампионати, слуховете за възможния правоприемник на Зинедин Зидан и Оле Гунар Солскяер се усилиха доста. ПСЖ, за който Почетино игра сред 2001-03, също е споменаван като допустима бъдеща дестинация за Почетино.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР