Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер говори за

...
Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер говори за
Коментари Харесай

Солскяер: Трансферът на Роналдо в Манчестър Юнайтед беше грешка

Бившият управител на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер приказва за прехвърлянето на нападателя Кристиано Роналдо в клуба през 2021 година

„ Това беше решение, което доста мъчно бе да се отхвърли и имах възприятието, че трябваше да го вземем, само че се оказа неверно. Когато подписа контракта, изглеждаше вярно, както го усетиха и почитателите по време на мача с Нюкасъл на Олд Трафорд (Роналдо означи два пъти, а Манчестър Юнайтед победи с 4:1) “, съобщи Солскяер пред The Athletic.

Норвежецът също означи, че когато тимът не вървеше добре, за някои играчи „ егото излезе на напред във времето “.

„ Тогава нещата не се развиха по нашия проект. Освен това в екип всички би трябвало да работят дружно. Когато нещата не се получиха за нас, можехте да видите, че някои играчи и тяхното его излязоха на напред във времето “, сподели Солскяер.

50-годишният експерт води Манчестър Юнайтед от 2018 до 2021 година Солскяер е отказал да стане старши треньор на женския народен тим на Норвегия.

38-годишният Роналдо напусна Манчестър Юнайтед в края на 2022 година като свободен сътрудник, откакто даде скандално изявление на Пиърс Морган. През декември същата година португалецът подписва контракт с Ал-Наср за 2,5 години. Той получава най-високата футболна заплата в историята - 200 милиона евро на година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР