Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал направи интригуващ

...
Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал направи интригуващ
Коментари Харесай

Ван Гаал: Солскяер прави същото като Моуриньо - паркира автобуса

Бившият управител на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал направи завладяващ коментар за неговите наследници на " Олд Трафорд " - Жозе Моуриньо и Оле Гунар Солскяер. Според него и двамата залагат на предпазен футбол и разчитат на контраатаката. Единствената разлика е, че норвежецът сега печели. Това обаче е резултат от работата на Моуриньо, счита Ван Гаал.

" Наследникът ми Моуриньо промени тактиката и стартира да паркира рейса и да играе на контраофанзива. Сега има различен треньор, който също паркира рейса и играе на контраофанзива. Единствената разлика сред двамата е, че Солскяер печели. Но методът, по който Манчестър Юнайтед играе в този момент, няма нищо общо с този при сър Алекс Фъргюсън. Това е отбранителен, контраатакуващ футбол. Ако ви харесва, харесва ви. Ако смятате, че е по-вълнуващ от моя отегчителен атакуващ футбол, добре. Това обаче не е моята истина.

Манчестър Юнайтед даже може да завоюва Шампионската лига, тъй като тимът играе отбранително и е доста мъчно да ги победиш, което, без значение дали ви харесва, или не, е резултат от работата на Моуриньо ", показа Ван Гаал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР