Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е разочарован от

...
Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е разочарован от
Коментари Харесай

Жозе разкритикува Юнайтед и даде съвет за опазването на Меси

Бившият управител на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е отчаян от играта на отбора в защита в реванша против Барселона от четвъртфиналите в Шампионската лига. “Червените дяволи” отстъпиха с 0:3 и отпаднаха след загуба и в първия мач с 0:1.

“Тимът позволи доста неточности. Много голове паднаха след ужасяваща игра в отбрана - изключително при опита за прекъсване на футболиста при владението на топката с крайници към вътрешността на терена. Вижте попадението на Филипе Коутиньо, вижте даже този на Лионел Меси”, проучва Моу пред RT Sport.

Португалецът даде мнение за справяне с Лионел Меси и уточни разликите от двата мача. На “Олд Трафорд” геният от Росарио не блесна с нищо, до момента в който след това в Испания осъществя две попадения, като едното беше след неточност на Давид де Хеа.

“В двете срещи методът на Юнайтед беше друг. В първия дуел те се пробваха да наситят централната зона, тъй като да отгатнеш позицията на Лео е лесна работа, само че сложното е да успееш да го неутрализираш посредством построяването на клетка към него. В Манчестър домакините се настаниха в средата на терена и когато Меси влизаше от крилото към центъра, там го чакаха Фред и Скот Мактоминей. В ответния мач обаче Юнайтед заложи от началото на по-атакуващ футбол, защото губеше с 0:1 в общия резултат. При това състояние Пол Погба стоеше вляво, Мактоминей беше позициониран по-вдясно, а Джеси Лингард оперираше като №10 зад нападателите. Така пред отбраната към този момент се намираше единствено Фред. И тогава Меси към този момент се озоваваше едно на едно против него. А когато Меси е с топката в такава обстановка, ти си мъртъв. Ето за какво в никакъв случай не съм харесвал разновидността за личен надзирател на Лео. Той би трябвало да бъде подложен в клетка. Но като цяло Барселона си е Барселона - имат по-добър тим от този на Манчестър Юнайтед и е обикновено, че победиха”, сподели още Моуриньо. Шампионска Лига 1/4 кръг, вторник 16 април  Барселона 3:0краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР