Бившият мениджър на Ливърпул Рафаел Бенитес вярва, че Наполи има

...
Бившият мениджър на Ливърпул Рафаел Бенитес вярва, че Наполи има
Коментари Харесай

Бивш треньор на Реал : Наполи има сили да спечели Шампионска лига

Бившият управител на Ливърпул Рафаел Бенитес има вяра, че Наполи има сериозен късмет да завоюва Шампионската лига по футбол. Наполи води с 15 точки преднина в челото на класирането в италианското състезание 15 кръга преди края, а в осминафиналите на Шампионската лига се изправя против немския Айнтрахт (Франкфурт).
 Нюкасъл щe се бори с Манчестър Сити, Реал (Мадрид) и ПСЖ за грузинската звезда на Наполи
Нюкасъл щe се бори с Манчестър Сити, Реал (Мадрид) и ПСЖ за грузинската звезда на Наполи

Английският клуб е подготвен да пръсне към 50 милиона паунда

" Когато приказваме за любимци в шампионата, всеки споделя все едни и същи имена - Реал (Мадрид), Манчестър Сити и така нататък Но Наполи има всички шансове да се наложи и в Европа ", съобщи Бенитес пред италианския вестник Gazzetta dello Sport.

" Те нямат нищо за губене, играят добре и имат огромно преимущество във вътрешното състезание, което няма да води до огромно разпръскване във физическо и психическо отношение.

Могат да продължат напред в европейските шампионати, а колкото повече напредват, толкоз по-силни ще стават. Знам каква еуфория провокира Наполи в града и каква е поддръжката за тима, тъй че за какво да не завоюва Шампионската лига ", разяснява още испанският експерт.
 Наполи победи с 2:0 Сасуоло като посетител в дуел от 23-ия кръг на Серия А
Наполи надделя Сасуоло и дръпна с 18 точки на върха в Серия А

Съставът на Лучано Спалети завоюва се отдалечи на 18 точки от втория Интер

" Казах на Лучано Спалети, че той ще върне купата в Неапол. Той не искаше да ме слуша от поверие, само че знам, че това е точният миг ", добави Рафаел Бенитес.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР