Бившият мениджър на Астън Вила - Джон Грегъри ще проведе

...
Бившият мениджър на Астън Вила - Джон Грегъри ще проведе
Коментари Харесай

Футболната легенда Джон Грегъри с открита тренировка в Русе

Бившият управител на Астън Вила - Джон Грегъри ще организира открита подготовка в Русе. Той е в града по покана на футболиста Драгош Фирцулеску. Двамата се познават от взаимната им работа в индийския Ченайин Сити.

Джон Грегъри е някогашен британски футболист. През своята дейна кариера на полузащитник той е бил част от отборите на Брайтън, Куинс Парк Рейнджърс, Дарби Каунти и други Джон има и забележителна треньорска и мениджърска кариера за Портсмут, Дарби Каунтi, КПР, Макаби Ахи Назарет, ФК Кайрат, Ченайин и още редица тимове. Грегъри остава различим като една от паметните фигури на “Вила Парк ” – и като състезател, и като управител на Астън Вила. Има записани и 6 мача за националния тим на Англия през 70-те години на предишния век.

Драгош Фирцулеску стартира футболната си кариера в Румъния, а през последните години играе в България за Берое, Дунав (Русе), Славия (София) и Добруджа. Понастоящем, след придобиване на УЕФА „ С “ лиценз, Фирцулеску е помощник-треньор на третодивизионния Локомотив (Русе) и треньор на родените през 2012 и 2013 в детско-юношеската школа към клуба.

Демонстрацията за подрастващите ще се организира на 16 август (сряда) от 17:45 часа на стадион „ Локомотив “ в Русе. Входът е свободен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР