Бившият мениджър на Астън Вила“ Джон Грегъри проведе открита тренировка

...
Бившият мениджър на Астън Вила“ Джон Грегъри проведе открита тренировка
Коментари Харесай

Легендата на “Астън Вила” Джон Грегъри зарадва децата от школата на Локомотив

Бившият управител на „ Астън Вила “ Джон Грегъри организира открита подготовка с децата от школата на Локомотив (Русе).

„ За мен е чест да посрещна наставника си тук, в България, където избрах да основа семейство и да се развъртвам професионално. Джон Грегъри идва за първи път в страната и същински се вълнуваше за срещата с децата от школата ни. Няма човек, интересуващ се от футбол, който да не познава отличните му качества като състезател, а също и като управител. Сигурен съм, че децата ще помнят дълго този ден “, сподели Драгош Фирцулеску.

От името на президента на Локомотив „ Русе “, той подари на Грегъри персонализиран екип на русенските “железничари ” с номер 77. „ Благодаря за общителното домакинство и поканата. Вярвам, че измежду едно от тези деца е идната международна футболна легенда. В очите им видях жадност за игра, за футбол. Отговорих на всеки техен въпрос. Насърчавам ги да спортуват интензивно, да са поредни и дисциплинирани, с цел да могат да подсигуряват триумфа си “, показа Джон Грегъри след тренировката.

Джон Грегъри е някогашен британски футболист. През своята дейна кариера на полузащитник той е бил част от отборите на „ Брайтън “, „ Куинс Парк Рейнджърс “, „ Дарби Каунти “ и други Джон има и забележителна треньорска и мениджърска кариера за „ Портсмут “, „ Дарби Каунти “, КПР, „ Макаби Ахи Назарет “, ФК „ Кайрат “, „ Ченайин “ и още редица тимове. Грегъри остава различим като една от паметните фигури на “Вила Парк ” – и като състезател, и като управител на „ Астън Вила “. Има записани и 6 мача за националния тим на Англия през 70-те години на предишния век.

Драгош Фирцулеску стартира футболната си кариера в Румъния, а през последните години играе в България за Берое, Дунав (Русе), Славия (София) и Добруджа. Понастоящем, след придобиване на УЕФА „ С “ лиценз, Фирцулеску е помощник-треньор на третодивизионния Локомотив (Русе) и треньор на родените през 2012 и 2013 в детско-юношеската школа към клуба.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР