Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер заяви, че “топчиите” имат

...
Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер заяви, че “топчиите” имат
Коментари Харесай

Арсен Венгер за Арсенал: Реалното ниво на един отбор се определя най-добре от мястото му в първенството

Бившият управител на Арсенал Арсен Венгер съобщи, че “топчиите” имат задоволително капацитет, с цел да се класират за финала в Лига Европа, въпреки да изгубиха първата среща като посетител на Виляреал с 2:1. Въпреки това той сложи под подозрение цялостното качество в състава и съобщи, че те нямат късмет да доближат до местата в зона Шампионска лига през Премиър лийг, а класирането в шампионата отразява най-реално равнището на един тим.

“Искам да се оправят добре. Това е опция да стигнат край и да се върнат в Шампионската лига. Вярвам, че нямат късмет да доближат до нея през шампионата, само че през Лига Европа към момента е допустимо. Освен това би било триумф Арсенал да грабне трофей, това постоянно е триумф, въпреки да имат още път пред себе си. Въпреки това действителното равнище на един тим се дефинира най-добре от мястото му в шампионата.

Довечера ще е малко чудноват мач - те ще излязат против Унай Емери, който им е някогашен управител, и Виляреал. Нещо като контрола, изключително без почитателите. Все отново Арсенал има преимущество да играе като хазаин, това постоянно е добре. Смятам, че въпреки всичко имат задоволително капацитет в офанзива, с цел да завоюват мача. Резултатът е 2:1, само че би трябвало да си убеден, че можеш да промениш нещата, изключително при толкоз нападатели и изобретателни играчи,” съобщи някогашният френски ментор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР