Бившият мендижър на Арсенал Арсен Венгер изказа мнение, че независимо

...
Бившият мендижър на Арсенал Арсен Венгер изказа мнение, че независимо
Коментари Харесай

Венгер: Каквото и да се случи, Ливърпул ще бъде възприеман като шампиони

Бившият мендижър на Арсенал Арсен Венгер изрече мнение, че без значение какво се случи с бъдещето на британското състезание, Ливърпул ще бъде считан от всички за първенец. Мърсисайдци са водачи в класирането с 25 точки пред втория Манчестър Сити, като единствено 2 победи ги деляха от това да завоюват първа шампионска купа от 30 години насам. Независимо обаче дали останалите мачове от Висшата лига ще се играят при затворени врата, или шампионата ще бъде доведено до прибързано привършване, Венгер счита, че достижението на Ливърпул ще бъде запомнено.

" Юрген се оправи доста добре, тъй като този клуб чакаше 30 години за тази купа. И когато си дадеш сметка, че те имат толкоз огромна преднина пред Манчестър Сити, е просто необикновено. Смятам, че без значение какво се реши, Ливърпул ще бъдат възприемани като първенци от всички " съобщи преди talkSPORT френският експерт.

По-рано тази седмица тимът от Мърсисайд стартира провеждането на тренировки, като съгласно ECHO в базата са били допускани най-много по 3-ма играчи едновременно.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР