Бившият мъж на Тони Димитрова й нанесъл пореден удар, създавайки

...
Бившият мъж на Тони Димитрова й нанесъл пореден удар, създавайки
Коментари Харесай

Мъжът на Тони Димитрова я съсипа, създаде ново семейство тайно от нея

Бившият мъж на Тони Димитрова й нанесъл следващ удар, създавайки ново семейство скрито от нея, научи HotArena. Бургазлийката не очаквала двамата да се съберат и да заживеят по един покрив още веднъж, само че въпреки всичко желала от Милен Добрев да извършва съзнателно отговорностите си на татко към общата им дъщеря Магдалена.

Гласовитата певица и Добрев се разделили поради безконечните си кавги, когато дъщеричката им едвам прохождала. Впоследствие няколко пъти опитвали да възродят любовта си и да основат естествена фамилна среда за общото си дете, само че всеки опит завършвал с отчаяние за Тони. През последните шест години от живота й тя освен че се отказала от концепцията с Милен да бъдат двойка, само че напълно изгубила дирята му.

Изведнъж бащата на детето й се изпарил и престанал да търси както нея, по този начин й Магдалена. Димитрова не можела да си изясни какви е повода той да не желае да поддържа връзка с тях, само че сърце не й дало да му заведе дело и да го съди за прехрана, макар че съдът сигурно щял да заеме нейната страна. Така някогашният й мъж избягал от отговорност и щерка му не видяла и пукнат лев от него даже за скорошния си абитуриентски бал, написа " Ретро ".

На завършването си през тазгодишния май Маги бе изпратена единствено от майка си, която платила целия харч по тържеството, купила й две луксозни рокли, инкрустирани с камъни „ Сваровски “, както и обувки от френска фешън къща за няколко хиляди лв.. Таткото обаче не изпратил даже едно цвете за празника на детето си. Неотдавна Тони и Магдалена разбрали, че повода Милен да не ги търси e новото му семейство, с което дори дъщеря му нямала предпочитание да се запознае, тъй като се чувствала предадена и разочарована от него – също като майка си.

„ Години наред даже откакто се разделихме, съм била отворена към този човек, само че жестовете ми през годините наподобява останаха недооценени. Не сме си крещели, не сме се обиждали, само че аз се отдръпнах, тъй като уважението би трябвало да е взаимно – по този начин считам. Имаше в миналото обич, щерка ми е от този човек, живели сме дружно и аз постоянно съм оценявала всичко това, само че не щеш ли стигнахме до този финал… “, разяснява самата Тони. Наскоро тя претърпя следващо любовна отчаяние, разделяйки се с по-младия си другар – музиканта Иван Ченов, като разгласи, че се срами от връзката си с него.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР